Vrijdag een email gestuurd of mijn iphone gemaakt kon worden en kon zaterdag vroeg al komen. En mijn telefoon was al binnen 1 uur gerepareerd! Zeker een aanrader.
John

telefoon was snel gerepareerd.
Joeri

Na een week rond te lopen met een kapot scherm eens gaan googlen naar een monteur in de buurt. Al snel kwam ik uit bij i repair centrum waar goed geholpen werd. Helaas was wachten niet mogelijk maar kon al een uurtje later mijn telefoon ophalen. Ook was het fijn dat ik kon pinnen.
Marieke

Achterkant was stuk en werd zelfde dag gerepareerd.
Brent

iPhone 5 was gevallen en was zelfde dag gerepareerd dankje
Mohammed

Snel antwoord gekregen over wanneer ik langs kon komen. Na 1 uur wachten heb ik eindelijk weer een werkende iphone!
Theo

Super bedankt voor de snelle service! mijn iPhone was kapot gevallen en de voor en achterkant waren kapot na even wat google vond ik irepaircentrum en kon de dag er na al komen! Super bedankt
Roos v

Snelle reactie op de mails die ik stuurde, kon al snel terecht voor de reparatie van mijn iPhone camera, binnen 10minuutjes was het gelukt! Bedankt!
Juliette

Mijn oorspeaker van mijn iphone 4 was kapot. Na wat googlen kwamen bij I RepairCentrum weert terecht. Gebeld en we konden de volgende dag al terecht. Na een half uur was het gemaakt voor 20 euro. Zeer vriendelijke jongeman, die weet waar die over praat. goede service dus! Bedankt Eric.
Cor

Bedankt irepaircentrum.nl had mijn glas kapot van mijn 4s en is binnen 2 uur gerepareerd perfect!
Giebers

Beste I Repair Centrum, Heel erg bedankt voor de reparatie van mijn Iphone 4s scherm! Hij ziet er weer uit als nieuw! Bedankt!
Overberg

Iphone was gevallen voor en achterkant kapot wat snel gefixt bedankt!
Hendrix

Mijn Iphone 3GS had een kapot scherm, maar dankzij I Repair Centrum is het scherm vervangen en kan ik mijn Iphone weer gebruiken!
Bedankt!
Fam. Roozen

Beste Eric, Hierbij wil ik u even bedanken voor het repareren van mijn achterkant.
Mandy Peeters

Mijn oorspeaker was kapot. Snelle reactie op mail gekregen en de volgende dag al gerepareerd! Super!
Susanne

[si-contact-form form=’2′]