Hieronder staan een aantal van onze diensten vermeld. Mocht u ergens hulp bij nodig hebben en staat deze dienst niet vermeld?
Neem gerust contact op met ons. Wij zullen bekijken of wij u toch kunnen helpen.

Hulp met huishoudelijke apparatuur

Wij kunnen de installatie van huishoudelijke apparatuur verzorgen, of het nu gaat om een (slimme) deurbel of een vaatwasser dit is geen enkel probleem voor ons.

iPad / tablet hulp

Heeft u hulp nodig met de iPad / Tablet, is hij traag of wilt u graag een cursus in het gebruik van de iPad / tablet? Wij helpen u graag verder in het gemak van uw eigen woning.

Computer hulp

Heeft u hulp nodig met de computer, is hij traag of wilt u graag een computer cursus? Wij helpen u graag verder in het gemak van uw eigen woning.

TV hulp

Heeft u problemen met uw televisie, wilt u graag Netflix kijken maar weet u niet hoe? Wij helpen u graag verder zodat u weer kunt genieten van uw televisie.

(Mobiele) telefoon hulp

Heeft u problemen met de (mobiele) telefoon of is deze defect? Wij helpen u graag verder, door onze jaren lange ervaring met het repareren van mobiele telefoons kunnen wij u in de meeste gevallen verder helpen.

Hulp met internet

Heeft u problemen met de WIFI of heeft u graag een netwerk kabel naar een andere ruimte gebracht in uw woning? Wij kunnen u van alles voorzien.

Montage

Moet er een kast in elkaar gezet worden, een slot vervangen worden of een spiegel gehangen worden? Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Reparatie van electronica

Moet er een lamp opgehangen worden of moet er een nieuwe kabel aan een apparaat? Geen probleem voor ons, wij zullen zorgen dat alles weer werkt.