Over ons

I Repair Centrum is gestart in de zomer van 2012 is I Repair Centrum gestart als een reparatie bedrijf gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Na verloop van tijd kwamen hier steeds meer toestellen bij, denk aan verschillende merken telefoons, tablets en zelfs computers en laptops. Geen reparatie was te gek voor ons!
Helaas zagen wij wel een verandering in de markt, er kwamen steeds meer bedrijven in de buurt welke de zelfde diensten deden aanbieden. Hierop is uiteindelijk besloten om de reparaties in mindere mate uit te voeren. Vanuit onze klanten kregen wij te horen dat ze dit vervelend vonden aangezien ze onze service altijd konden waarderen. Daarom is er besloten om ons te richten op het helpen van personen welke problemen hebben met iets wat ze zelf niet kunnen oplossen. Denk hierbij aan uiteenlopende onderwerpen of het nu gaat om het installeren van een (slimme) deurbel, nieuwe thermostaat, reparatie van een telefoon, probleem met de computer of het ophangen van een schilderij.
Onze diensten

Wat maakt ons speciaal?

Wij onderscheiden ons graag door onze klanten te ontzorgen vergeleken met andere bedrijven is dat service bij ons nummer één prioriteit heeft. Zelfs in het geval dat wij niet van dienst kunnen zijn gaan wij u helpen om iemand te vinden die het wel kan!
Eric Osman - Eigenaar I Repair Centrum

Avonduren

Hulp nodig in de avonduren? Geen probleem wij staan klaar voor iedere klus.

Reparatie op locatie

Wij zullen indien gewenst ons best doen om de reparatie op locatie uit te voeren.
Mocht dit niet kunnen, zullen wij het apparaat binnen afzienbare tijd retouneren.

Afspraak is afspraak

Op het moment dat wij een afspraak maken staat deze 100%

Eerlijke service

Wij zullen altijd eerlijk advies afgeven